נרות ריחניים
כמעט שלא קיים אדם אשר אינו נהנה מנרות ריחניים. מדובר במוצר נפלא, אשר לא רק מוסיף למראה ולעיצוב של הבית, אלא גם מסייע לנו לפזר ריח נעים ומעודן בחלל החדר בכל פעם שאנו מעוניינים לבשם אותו. לפניכם כל מה שצריך לדעת על נרות ריחניים: החל מהחומרים שמהם הם עשויים, דרך המקומות שמהם ניתן לרכוש אותם ועד לאזהרות שימוש, אליהן כל אדם צריך לשים לב.
ממה עשויים נרות ריחניים?
נרות ריחניים לרוב עשויים שעווה כלשהי. שעווה זו יכולה להיות שעווה סינטטית, שעוות קוקוס או כל סוג אחר של שעווה ואף חמאה, אליה מוסיפים שמנים ארומנטיים, תמציות פרחים, תמציות ריח סינטטיות או כל מוצר אחר בסגנון, שביכולתו לבשם את הנר. ככל שהנרות איכותיים יותר, השעווה ותמציות הריח שמהם הם עשויים הן איכותיות יותר – עניין המאפשר שימוש נעים וממושך יותר בנר.
היכן ניתן לרכוש נרות ריחניים?
נרות ריחניים קיימים כמעט בכל חנות כיום, אם כי רוב הנרות הללו הם נרות פשוטים יחסית, אשר אינם נשמרים לאורך זמן ושריחם אינו באמת טבעי ונעים. על מנת לרכוש נרות ריחניים איכותיים, רצוי ללכת או לשוטט באתר האינטרנט של בית עסק המתמחה באופן ספציפי בנרות, ומספק מגוון רחב של נרות ריחניים.
ממה עלינו להיזהר בעת שימוש בנרות ריחניים?
נרות ריחניים הם אמנם תוספת נהדרת לבית, אך חשוב לשים לב למספר דברים עיקריים בעת השימוש בהם:
• אין להשאיר את הנר דולק כאשר אתם לא נמצאים בסביבה. ללהבות יש נטייה "לרקוד" לכיוון הרוח ולהתפשט בקלות לחומרים דליקים, עניין המחייב קרבה לנר ושמירה עליו בכל העת שבה הוא בוער. כמו כן, חשוב כמובן לא להדליק את הנר בקרבת חומרים דליקים – כמו למשל עיתון.
• בעת הדלקת הנר, חשוב לוודא שיש לו מספיק "מרחב" – אין להדליק את הנר, למשל, על מדף כלשהו שמעליו יש מדף אחר, בסמוך לתקרה וכדומה.
• יש להקפיד להרחיק את הנר מהישג ידם של ילדים קטנים.
• במידה והנר אינו מונח בכוס או כלי אחר, מומלץ להניח תחתיו כלי כלשהו, כמו למשל צלחת קטנה, אשר ימנע ממנו לטפטף על המשטח שעליו הוא נמצא.